Ulei de Jojoba

39,90 lei

Presat la rece. Organic.

 

Stoc epuizat

Cod Produs: HDR14 Categorie: Etichete: , , , ,

Uleiul de Jojoba este bogat în vitamina E și are o compoziție chimică foarte apropiată de pielea umană. Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele, este absorbit rapid.

Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil (INCI)

Cost transport:
Urgent-Cargus: 17,90 lei
Posta Romana: 11 lei
Pentru comenzi peste 100 lei, transportul este gratuit.

A se păstra ferit de lumină și căldură. Aplică uleiul ori de câte ori este nevoie.

Greutate 1 kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei de Jojoba”

S-ar putea să-ți placă…

Ulei-de-migdale-Hadri
Ulei-de-caise-Hadri

Ulei de Caise

29,90 lei
Ulei-de-luminita-noptii-Hadri
Sus